Aanvraag bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring geeft je meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van een woning. Het brengt ook eventuele verborgen gebreken van de woning aan het licht. Een bouwtechnische keuring wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning.

Wil je zekerheid voor alles als je een bestaande woning koopt en een bouwtechnische keuring laten uitvoeren? Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Andere handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

U wilt een woning kopen maar u heeft geen idee wat u aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse u kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijgt u een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Kan ik deze woning kopen?

U heeft het huis van uw dromen gezien en u zou het dolgraag willen kopen. Zeker nu want de rente op een hypotheek is laag. Maar kunt u deze woning eigenlijk wel kopen in uw huidige financiële situatie. Bereken het zelf met onze handige tool.

Besparen op uw hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat u maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Afspraak maken

Wilt u weten of u kunt besparen op uw hypotheek en maandelijks meer geld overhouden om leuke dingen van te doen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.