Hypotheek afsluiten in Heerhugowaard

Hypotheek afsluiten in Heerhugowaard? Zoek je een hypotheekadviseur in Heerhugowaard? Dan ben je bij Klaassen & Retz aan het goede adres.

Met een berg aan ervaring en deskundigheid in de financiële wereld, besloten hypotheekadviseur Ron Klaassen en hypotheekadviseur Jaap Retz de handen ineen te slaan. In 2001 openden zij de deuren van Klaassen & Retz Hypotheekadvies in Heerhugowaard.

Inmiddels is Klaassen & Retz een begrip in Heerhugowaard en omstreken.

U kunt bij Klaassen & Retz al meer dan 20 jaar terecht voor deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken.

Naast hypotheekadvies kunt u bij ons terecht voor het verkopen van uw woning, en het afsluiten van uw verzekeringen. Maar ook voor uw vragen over geld lenen, voor budgetcoaching en financiële mediation.

Bij overlijden van uw partner of één van uw naasten zorgen wij voor de financiële afwikkeling.

Onzeker over uw financiën?
Samen met u kijken we hoe het anders kan.

 

Waarom Klaassen & Retz als je een hypotheek wilt afsluiten in Heerhugowaard ?

 

Wij houden van een persoonlijke aanpak en zien onze klanten niet als de zoveelste hypotheekklant. Iedere klant is anders en voor ons heel speciaal.

Wij zijn er zoveel mogelijk voor onze klanten; soms ook ’s avonds en in het weekend. Wij zijn altijd bereikbaar en er kan altijd een beroep op ons worden gedaan.
En ook niet onbelangrijk; we bellen je terug als we dat beloven!

Klaassen & Retz staat bekend om eerlijk en onafhankelijk advies op maat. Wij willen dat je met met een goed gevoel bij ons de deur uitloopt. Of dat nu is na een hypotheek gesprek of een gesprek over verzekeringen, over het lenen van geld of algemeen financieel advies, dat maakt niet uit.
Het gevoel moet goed zijn, zowel bij jou, de klant, als bij ons.

We zijn onafhankelijk, wat betekent dat we voor je onderzoeken welke hypotheek (met of zonder NHG ) of verzekeraar het beste bij jou past. Bij jou als persoon, maar ook bij jouw financiële wensen en situatie. Daar ben jij, maar zijn ook wij bij gebaat.

Onafhankelijk hypotheekadviseur in Heerhugowaard

Hypotheek afsluiten? Kom langs op ons kantoor in Heerhugowaard

Hypotheek afsluiten, hypotheek oversluiten, besparen op je hypotheek,  autoverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering, brandverzekering, overlijdensrisico verzekering, zorgverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand verzekering, fietsverzekering, geld lenen, krediet afsluiten, financiële mediation, financiële afhandeling na sterfgeval….


“Iedere dag, Klaassen & Retz”

Maak een vrijblijvende afspraak