Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Je wilt verhuizen maar hoeveel hypotheek  kan je eigenlijk krijgen? Met onderstaande rekentool kun je uitrekenen in welke prijsklasse je je nieuwe woning kunt zoeken.

De rekentool geeft je echter een indicatie. Het zou zomaar kunnen dat bepaalde omstandigheden ervoor zorgen dat je minder of zelfs meer zou kunnen lenen. Maak daarom ook een vrijblijvende afspraak zodat we een nauwkeuriger berekening voor je kunnen maken.

MAXIMALE HYPOTHEEK BEREKENEN

Nog meer handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

U wilt een woning kopen maar u heeft geen idee wat u aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse u kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijgt u een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Kan ik deze woning kopen?

U heeft het huis van uw dromen gezien en u zou het dolgraag willen kopen. Zeker nu want de rente op een hypotheek is laag. Maar kunt u deze woning eigenlijk wel kopen in uw huidige financiële situatie. Bereken het zelf met onze handige tool.

Besparen op uw hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat u maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Maak een vrijblijvende afspraak