Geld lenen

Soms kom je ineens voor een grote uitgave te staan. De auto is aan vervanging toe, de wasmachine heeft het begeven of het wordt nu echt tijd voor een nieuwe keuken en je hebt niet altijd genoeg geld gespaard om zo’n grote uitgave te kunnen bekostigen. 

Geld lenen kan dan een optie zijn. Gebruik onze tool om te berekenen hoeveel je kunt lenen.

Geld lenen

Plannen maken en genieten, dat wilt u niet alleen nu, maar in elke fase van uw leven. Wij helpen u graag uw financiële doelen te behalen, om uw dromen op de korte en de lange termijn waar te maken.

Als u voor een grote uitgave staat, maar niet over het nodige budget beschikt, kan een lening een uitkomst zijn. Wanneer u een financiële reserve wilt opbouwen dan zijn er ook verschillende mogelijkheden om te sparen.

Door middel van financiële planning zorgt u voor een stabiel inkomen in elke levensfase en voor realistische vermogensgroei om nabije en verre toekomstplannen te kunnen verwezenlijken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Weet u hoeveel u wilt lenen en wilt u dit met onze financieel adviseurs bespreken? Maak dan een afspraak.

Wij berekenen voor u of u het benodigde kapitaal kunt lenen en tegen welke looptijd en rente. Daarnaast adviseren wij u bij welke kredietverstrekker u dit het beste kunt doen en hoe u verantwoord kunt lenen

Wij, maar ook de kredietverstrekker, willen graag dat u op tijd kunt aflossen en dat u niet in de financiële problemen raakt.