Huren of kopen?

Je staat in tweestrijd. Je woont nu in een huurwoning maar je wilt verhuizen.
Blijf je een woning huren of is het verstandiger een woning te kopen? Maak eens een globale berekening en trek je conclusies.

Andere handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

U wilt een woning kopen maar u heeft geen idee wat u aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse u kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijgt u een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Kan ik deze woning kopen?

U heeft het huis van uw dromen gezien en u zou het dolgraag willen kopen. Zeker nu want de rente op een hypotheek is laag. Maar kunt u deze woning eigenlijk wel kopen in uw huidige financiële situatie. Bereken het zelf met onze handige tool.

Besparen op uw hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat u maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Afspraak maken

Twijfel je over een huis kopen of een huis huren? De berekening geeft je een idee wat verstandig is in jouw geval. Lijkt het erop dat een huis kopen toch voordeliger is, maak dan voor de zekerheid een afspraak met de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz