Besparen op je overlijdens risico verzekering

Sinds begin van 2018 is het afsluiten van een overlijdens risico verzekering bij een hypotheek niet meer verplicht voor de NHG.  Voor die tijd was dat wel het geval. Heeft u voor die tijd een hypotheek afgesloten dan heeft u waarschijnlijk ook een overlijdens risico verzekering afgesloten. En daar kunt u op besparen. Hoeveel? Maak gebruik van onze rekentool.

Meer handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

U wilt een woning kopen maar u heeft geen idee wat u aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse u kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijgt u een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Kan ik deze woning kopen?

U heeft het huis van uw dromen gezien en u zou het dolgraag willen kopen. Zeker nu want de rente op een hypotheek is laag. Maar kunt u deze woning eigenlijk wel kopen in uw huidige financiële situatie. Bereken het zelf met onze handige tool.

Besparen op uw hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat u maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Maak een vrijblijvende afspraak

Geeft de rekentool aan dat u kunt besparen op uw overlijdens risico verzekering? Neem dan contact op met Klaassen & Retz voor een definitieve berekening.