Hypotheekadvies Alkmaar

Op zoek naar betrouwbaar hypotheekadvies in Alkmaar?
Zoek je een hypotheekadviseur die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies in Alkmaar bij het kopen van een woning?

De ervaren hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz helpen je verder.
Wij staan graag voor je klaar als je hypotheekadvies nodig hebt omdat je je eerste huis wilt kopen, als je je hypotheek wilt oversluiten, als je gaat scheiden of als je wilt weten of je goedkoper kunt wonen.

Je kunt bij ons ook terecht voor het afsluiten van een verzekering, lenen van geld of het verkopen van je huis.
Wil je weten wat Klaassen & Retz Hypotheekadvies voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak; het eerste gesprek is GRATIS.

Heb je nu al een hypotheekvraag? Stel hem dan gewoon online.
Onze hypotheekadviseurs zullen hem dan zo snel mogelijk beantwoorden!

Hypotheekadvies

Er bestaan in Nederland verschillende hypotheekvormen. Voor welke vorm u in aanmerking komt hangt af van uw situatie. Sluit u een nieuwe hypotheek af of heeft u al een hypotheek en gaat u verhuizen?Of wilt u besparen op uw hypotheek?      Klaassen & Retz geeft u passend advies.

Verzekeringen

U kunt zich in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Welk product past bij uw situatie en uw wensen en betaalt u nu niet te veel? Verzekeren is maatwerk. Wij helpen u met het afsluiten van de juiste verzekeringen

Geld lenen

Plannen maken en genieten, dat wilt u niet alleen nu, maar in elke fase van uw leven. Wij helpen u graag om uw dromen op de korte en de lange termijn waar te maken. Als u voor een grote uitgave staat, maar niet over het nodige budget beschikt, kan een lening een uitkomst zijn.

“No nonsense adviseur, meedenkend met oog voor de persoonlijke situatie. ”

TvdW

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de woningmarkt, hypotheken, verzekeringen, geld lenen en overige financiële zaken.

Deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies op maat in Alkmaar

“De adviseur heeft ons vanaf het advies gesprek tot en met de ondertekening van de hypotheek perfect begeleid en hij heeft ons heldere en duidelijke informatie gegeven waardoor de aankoop van onze nieuwe woning met succes is afgerond “

Edwin

Ron Klaassen

Ron Klaassen

Hypotheekadviseur Alkmaar

Jaap Retz

Jaap Retz

Hypotheekadviseur Alkmaar

Alexander Lakemond

Alexander Lakemond

Verzekeringsadviseur Alkmaar

“Er wordt goed uitleg gegeven en er is veel tijd en ruimte om vragen te stellen. Tevens is de juiste kennis en ervaring in huis waardoor wij goed geïnformeerd werden”

Shanna

n

Digitale Polismap

Een plek op het internet waar je al je polissen kunt bekijken en aanpassen. Dat is de digitale polismap. Heeft u al een code, dan kunt u hieronder inloggen. Nog geen code maar u wilt graag al uw polissen in kunnen zien? Neem dan contact op met ons kantoor.

Downloads

Heeft u een werkgeversverklaring nodig omdat u een hypotheek wilt afsluiten of
een schadeformulier om uw schade in te dienen? Op onze website vind u tal van handige formulieren die goed van pas kunnen komen. U vindt er ook ons dienstverleningsdocument. 

Maak een berekening

Wil je weten hoeveel je maximaal aan hypotheek kunt lenen? Wil je onderzoeken of je kunt besparen op je hypotheek of twijfel je tussen het huren of kopen van een woning? Maak dan gebruik van een van onze rekentools.

Bereken je maximale hypotheek

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Maak dan hieronder een berekening. Deze berekening geeft je een indicatie hoeveel hypotheek je kunt krijgen.

Maak voor de zekerheid ook een afspraak met Klaassen & Retz zodat we een nauwkeuriger berekening kunnen maken zodat je zeker weet waar je aan toe bent!

Heb je een vraag over hypotheken. Stel hem dan hier.
Onze ervaren hypotheekadviseurs zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Ik heb een hypotheekvraag